søndag 7. august 2011

Endelig ferdig med min Margerittløper!Jeg kjøpte mønster og stoffer til Margerittløperen for over ett år siden - tanken var at løperen skulle være klar til sommeren.... i fjor. Løperen ble påbegynt, men arbeidet stoppet opp.Av og til er det slik at jeg blir inspirert av å kikke på andre sine blogger, og det er grunnen til at jeg tok meg selv i nakken og gjorde løperen ferdig - se hvor fin den ble!

Jeg er veldig glad i de litt syrlige grønntonene, og jeg syns de fargene passet veldig fint til denne løperen designet av AnnAKa.VASKING ELLER IKKE VASKING AV STOFFER????
Normalt vasker jeg nyinnkjøpte stoffer som skal brukes til å sy av. Nå skal jeg igang med et slumreteppe. Hva tenker du, trenger jeg å førvaske stoffene?

5 kommentarer:

 1. Så flott den blei! Har mønsteret liggende og kom til å tenke på de grå stoffene jeg kjøpte i Trondheim. Kansje de hadde passet. Jeg er ikke noe flink til å vaske mine stoffer på forhånd. Bruker noen vaskekluter som tar opp fargen når jeg putter ting i maskinen. Skulle nok vært flinkerer når en tenker på allergi mot kjemikaliene som er i stoffene. Ha en super søndag.

  SvarSlett
 2. Helt nydelig! Flotte farger :)

  SvarSlett
 3. Nydelige grønnfarger!
  Jeg vasker sjelden mine stoffer før bruk og veldig sjelden går det galt når jeg vasker det ferdige produkt. Tror det har skjedd en gang at jeg har fått ødelagt en løper. Hvis jeg er usikker på et stoff, så pleier jeg å klippe av en bit og legge den i en kopp med ganske varmt vann.

  SvarSlett
 4. Så fin den ble, Linda!!! og quiltingen var jo kjempe fin....du kan det jo, jente.....hi, hi...
  Sommer klem

  PS! Jeg vasker heller ikke stoffen før bruk, men det vet du, jo...:o))...

  SvarSlett
 5. Lekker løper i nydelige farger :-)

  SvarSlett