tirsdag 21. juli 2009

Nice people, nice things

I fjor oppdaget jeg en spennende quiltebutikk på Løkkensvei (Hjørring, Danmark), nemlig Postgaarden Patchwork og Kalligrafi (http://kalligrafi.dk/). Jeg måtte selvfølgelig innom der i år igjen, uten et spesielt mål med besøket...

Mens mann, barn, svigermor og den lille hvalpen ruslet og tuslet i tunet, hadde jeg kun øyne for spennende stoffer og mønstre. Tiden gikk. Og gikk.

Jeg har lenge tenkt på å begynne å stiche, og kikket litt ekstra på sticherymotiver. Da kom jeg over et større sticheryprosjekt som så sååååå spennende ut at jeg bare måtte ha det! Fra aldri å ha stichet, skal jeg nå stiche på nesten hver blokk på såvel forside som bakside til noe som skal bli til et større teppe...

Her er et bilde av pakken som jeg kjøpte:Inni boksen er det 52 ulike sticherymotiver og ditto vers. Mange riktig søte motiver og vers! Man kan selvfølgelit bruke motiv og vers akkurat som man vil og til hva som helst, men siden jeg kunne tenke meg et slumreteppe, er det nok arbeid for meg i laaang tid fremover!

Mønsteret er lagt opp slik at man kan quilte underveis, noe som også er nytt for meg. Her er ett av motivene og ett av versene:

Tenk hvor spennende det blir med et slumreteppe med mange søte motiver på forsiden og fine vers på baksiden!

Mønsteret er laget av en australsk dame, Helen, og her er hennes hjemmeside:

www.hugsnkisses.net

Nå gjenstår bare en bytur slik at jeg får kjøpt inn noe broderitråd :-)

9 kommentarer:

 1. Dette såg kjempespennande ut. Lykke til. Stitching er GØY!

  SvarSlett
 2. Utrolig mye fint du har i bloggen din!

  SvarSlett
 3. De er så søte disse motivene. Det er bare kreativiteten som begrenser mulighetene. :-) Har den i min hylle jeg også.

  SvarSlett
 4. Lekker pakke med stichery du har kjøpt!

  Syns nå det er råflott med stitchery både foran og bak :o)

  Gleder meg til å følge prossessen.

  Hilsen fra Kari Anne

  SvarSlett
 5. åå dette så kjekt ut Linda! En spennende pakke med koselige motiver:) Kos deg, klem

  SvarSlett
 6. Dette var en lekker pakke, det er så hyggelig å stitche. Jeg har også startet opp nå med å brodere nydelige stitcherier - fått litt dilla. Jeg har kjøpt meg skrin for å holde orden på nummer og tråd - du kan se det i blogggen min - det er kjempe smart.
  Lykke til .......... :0)

  SvarSlett
 7. Det så kjempe spennende ut, Linda. Jeg har heller ikke helt tatt av når det gjelder Stiching, men har veldig lyst, for det ser så lekkert ut. Gleder meg til å følge med på prossensen videre :o)) Klem.....

  SvarSlett
 8. Spennede prosjekt! Det er kjempe kos å stiche. Lett å bli hekta !!!! Gleder meg til å føle med videre frem til ferdig prosjekt :o) Lykke til !!

  SvarSlett
 9. Hei.
  Jeg kjøpte samme pakken på Katrines quiltestue i ferien og. synest den var så fin. Gleder meg til å begynne på den, men det tar sikkert litt tid. Har så mange prosjekter på gang.
  Ha en forsatt fin sommer.

  SvarSlett