søndag 30. august 2009

Brikker til jobben


Ble ferdig med de to brikkene i kveld, og de kan legges på småbordene på personalrommet vårt i morgen :-)

Jeg har brukt siste rest av noe lin jeg hadde til rammen og lukkekant. Stoffet kjøpte jeg i Riga for halvannet år siden da skolen min var på jobbreise der. Jeg har brukt linen til mye forskjellig, men den lever litt sitt eget liv under skjærehjulet, derfor foretrekker jeg lin blandet med bomull siden den er lettere å jobbe med.Valgte en enkel quilting: Jeg sydde buede linjer på skrått over alle de grønne stoffene, og quiltet videre ut i rammen.

Hm... Jeg ser at fargene på brikkene og løperne under ser forskjellig ut - men det er de altså ikke! Løperne ble foreviget ute, av meg, og blitzen slo seg på hele tiden. Brikkene er tatt av min sønn, og han tok bildene uten blitz. Fargen på brikkene er mest lik originalen ;-)

3 kommentarer:

  1. De er rigtig fine, dine brikker. Håber de syntes om dem på dit arbejde.

    SvarSlett
  2. De ble veldig søte, da! Så snill du er som pynter opp på jobben - det blir sikkert satt stor pris på :o) Syns det er flotte farver i løperene og brikkene dine :o)

    SvarSlett
  3. Så enkelt og lekkert kan det gjøres. Mange jeg møter sier at de ikke kan sy, men at de gjerne skulle prøvd lappeteknikk. Det er viktig for oss som syr litt å vise at det ikke alltid er det mest innviklete som blir finest. Ha en fin sy-uke.

    SvarSlett