søndag 9. august 2009

Kaffe!


Det har tatt tid, men endelig er jeg ferdig, tror jeg, med mitt kaffeteppe! På mønsteret (fra http://www.jordbarstedet.no/) er det vist fem koppebrikker som skal henge på knapper på veggteppets nederste kant, men siden jeg hverken bruker sånne eller hadde mer igjen av det aktuelle stoffet, dropper jeg dette. Men kanskje bildet blir litt tamt uten? Kan jeg gjøre noe annet på teppets nederste kant? Kom gjerne med forslag!


Istedenfor å quilte skrå, parallelle linjer på teppets midtdel, valgte jeg å quilte rundt hvert kaffenavn + rundt kaffekannen for hånd. Jeg quiltet på samme måte rundt hver kaffekopp. I tillegg har jeg sydd på maskin i alle grøftekanter.

13 kommentarer:

 1. Så lekkert det ble, Linda:o))

  SvarSlett
 2. Kaffe quilten ble fin Den kan du kose deg med.

  SvarSlett
 3. Hvor er den sød, det gør ikke noget der ikke hænger kopper på den.

  SvarSlett
 4. Denne ble kjempefin!!! Trenger ikke noe mer på kanten nede, synes nå jeg.. Flott quiltet også, der sliter tålmodigheten min. Når toppen er ferdig blir det ofte liggende, fordi jeg kvier meg for siste finpuss.
  Tror jammen jeg henter meg en kaffekopp nå!!

  SvarSlett
 5. Å så lekkert det ble...du er jammen flink som har fått det ferdig..Gratulerer!
  Flotte vesker under her også:))
  Ønsker deg en fin uke, klem

  SvarSlett
 6. Takker for fine kommentarer!

  Pga litt utfordringer da jeg kom til quiltedelen, ble arbeidet bare liggende, og liggende..... Derfor er jeg veldig glad for at jeg nå endelig er ferdig med det koselige veggteppet ;-)

  Ha en flott dag, alle sammen!

  SvarSlett
 7. Hei Linda!Nydelig kaffequilt.Ha en fin kveld!
  Linda :))

  SvarSlett
 8. Dette var et flott kaffeteppe. Nydelig quilt.

  SvarSlett
 9. Det er ett flott veggbilde! Nydelig arbeid :o) Og flotte stoffer . . .

  SvarSlett
 10. Hei Linda.
  På spørsmålet om jeg lager bildene selv, er svaret ja. Jeg har kjøpt overførings papir på bokhandelen og på binders. Så det må du prøve hvis du ikke har gjort det.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 11. Super flott. Hvis du har lyst kan du se på min blogg og få idee til hvordan du kan gjenbruke mønsteret til noe helt annet :o) ----

  SvarSlett
 12. Hei igjen, dette teppe har jeg også liggene, har laget til det meste, men alle blokkene ligger hver for seg selv, hehe, tror at jeg kjøpte mønster og stoff på Lappemakeriet for 5-6 år siden, tar det frem av og til å tenker at jeg må få gjort det ferdig, kanskje det skjer ut over høsten nå når jeg har sett ditt :-)

  SvarSlett